INSTITUT KYRÓS (INSTITUT FERLO)
Escola de Formació de Massatgistes des de 1986

Pàgina inicial    Cursos    Drenatge Limfàtic    Quiromassatge     On som    Horari    Fotos    Contacteu
CASTELLANO

AROMATERÀPIA INTEGRADA

Dates: 5, 12 i 19 març del 2018
Horari: Dilluns de 16:00 a 20:00

Teràpia natural basada en l'ús d'olis essencials purs, olis vegetals i hidrolats, a nivell de difusió aèria, inhalació directa o aplicació tòpica.
Els olis essencials de qualitat treballen extraordinàriament bé tot tipus de trastorns físics, emocionals i espirituals, ja que bàsicament ajuden a restablir l'equilibri quan són aplicats correctament.PSICOAROMATERÀPIA

Dates: 9, 16 i 23 abril del 2018
Horari: Dilluns de 16:00 a 20:00


Les plantes contenen codis d'informació capaços de retornar l'equilibri perdut a l'ésser humà. La Psicoaromateràpia és una de les formes d'aplicar l'aromateràpia, que se centra en els efectes beneficiosos dels aromes dels olis essencials naturals per aconseguir armonitzar o sanar estats de desequilibri relacionats amb les emocions. Conjuntament amb el treball conscient i present de qui busca solució als seus problemes fan que permetin de manera sorprenent prendre consciència d'aquests problemes i trobar solucions.

*Per realitzar aquest curs no és necessària formació prèvia en teràpies naturals.Programes formatius seguint els criteris del procés de Regulació de les Teràpies Naturals per l'Institut d'Estudis de la Salut.

Per a una informació més detallada podeu adreçar-vos a Instiut Ferlo, C/ Canonge Mulet, 2, 3r 2a de Manresa, o bé mitjançant el telèfon 93 872 36 41, gràcies.